Vakantiewoning Carignan

 

Carignan is een vakantiehuis met een woonoppervlak van 40 m2, een buitenterras van 30 m2 en een aangrenzende tuin van 60 m2.

Het betreft de benedenverdieping van een frans herenhuis, het wijndomein Fontaine des Joncs, gelegen op een privé-terrein in het kleine dorpje Fontjoncouse.

Het huis is ingericht voor twee personen, met de mogelijkheid de capaciteit uit te breiden door van de beide bedbanken twee eenpersoons bedden te maken of door  het beschikbaar stellen van een kinderbed,

 

Het huis bestaat uit een woonkamer met open keuken. In de keuken zijn een magnetron, koelkast met vriesvak, electrische kookplaat, koffiezetapparaat, broodrooster en een ruime sortering serviesgoed en keukengerei aanwezig. De wc is apart. De slaapkamer is ingericht met een bed van 2,00 bij 1,60 m. , heeft voldoende kastruimte en in de aangrenzende doucheruimte zijn een grote wastafel, een wasmachine en een douche. 

Het terras, met tuinmeubilair en een barbecue, is zuidelijk gelegen. De aangrenzende tuin, omringend door een haag, heeft geen inkijk. Een oude lindeboom beschaduwt het terras.

De huurprijs is inklusief lakens en het electriciteits- en watergebruik.                               In het laagseizoen worden verwarmingskosten apart in rekening gebracht. 

 

Bij de woning heeft u een eigen parkeerruimte.